Trainingen, seminars, bijeenkomsten en vergaderingen is allemaal mogelijk bij de Goederenloods 

De Goederenloods ademt de sfeer uit van weleer. In De Goederenloods zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het houden van uw training, seminar, bijeenkomst of vergadering. Wij bieden plaat voor groepen van 2 tot 150 personen (met staan mogelijkheid tot 300 personen). Een grote zaal en balkon maken meerdere vormen van zakelijke bijeenkomsten mogelijk, zowel overdag als 's avonds.

 

Een fijne afwisseling kan ingelast worden door een bezoek aan de remise van de Stoomtrein Goes-Borsele, dit is een verkwikkende pauze voor lichaam en geest die tot nieuwe inspiratie kan leiden, zeker met ons brainfood arrangement.

Graag verzorgen wij voor u de lunch, diner (buffetten) hapjes en drankjes. Om de succesvolle bijeenkomst af te sluiten kunt u eindigen met een gezellige naborrel en diverse hapjes.

 
Naast al het eten en drinken kunnen wij zorgdragen voor het audiovisueel apparatuur, zodat uzelf alle tijd heeft voor uw gasten.

 

 Wij hebben voldoende gelegenheid voor gratis parkeren. We zijn gemakkelijk te bereiken voor bezoekers die komen over de A58, dan wel de Zeeland brug. De Goederenloods ligt bovendien bijzonder gunstig voor bedrijven in De Poel.

 

Wilt u meer informatie voor uw zakelijke bijeenkomst in De Goederenloods? Neem dan contact met ons op.