Pop Up Pannenkoekenloods

-

Reserveren? Onderin de pagina

Tijdelijk aanwezig, de Pannenkoekenloods!

Een aantal maanden per jaar toveren wij Uitspanning de Goederenloods om tot een Pannenkoekenloods! U kunt hier de lekkerste pannenkoeken eten gemaakt volgens eigen recept! De pannenkoekenloods is gevestigd op het emplacement van Stoomtreinmuseum Goes Borsele, hierdoor kunt u dit perfect combineren met een ritje met de stoomtrein.

De lekkerste pannenkoeken in Zeeland!

Onze pannenkoeken worden gemaakt volgens eigen recept en bakken wij in onze open keuken. U mag deze zelf bestellen bij een van onze medewerkers deze geeft u dan een buzzer mee. Zodra de pannenkoek klaar is, zal de buzzer af gaan en mag u deze ophalen. Te veel pannenkoeken om te dragen? Geen probleem, wij lopen met u mee!

Natuurlijk hebben wij ook diverse dranken die geweldig gaan bij pannenkoeken! Denk eens aan een lekkere quadrupel van La Trappe of een van onze wijnen!

Kijk eens snel op onze menu kaart! Daar treft u alle pannenkoeken die wij serveren, zoals de geitenkaas pannenkoek! Dit is een pannenkoek met geitenkaas, rucola, pijnboompitjes, en honing!

Kids


Voor kinderen hebben we een lekkere kids pannenkoek met verassing! Daarnaast krijgen ze een leuke kleurplaat met kleurtjes zodat ze zichzelf lekker kunnen vermaken en u ook rustig uw pannenkoek kunt eten. kids zijn dol op ijs, daarom sluiten we natuurlijk af met een kinderijsje uit de kist! Wilt u zelf ook een lekker dessert? Kijk dan eens op de kaart en bestel er een bij de chef!

Kinderfeestje? Dit kan ook prefect bij de PannenkoekenLoods of bij u thuis met onze foodtruck Culi Kever. Neem snel contact op voor meer informatie.

Pannenkoeken Gourmet, wat een pret!

Bak onbeperkt zelf uw mini pannenkoeken! Suiker en stroop staat onbeperkt voor u op tafel. De overige toppings zoals ham, kaas, spek, jam, chocopasta en ga zo maar door, worden eenmalig neergezet. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel het menu onderaan de pagina!

Let op! pannenkoeken gourmetten kan enkel op reservering

Openingstijden

Reserveren is gewenst, dit kan onderaan de pagina.
LET OP! Uitspanning de Goederenloods kan ook exclusief gehuurd worden, deze dagen zijn wij gesloten voor onze pannenkoekloods. Deze dagen zijn ook niet beschikbaar in de online agenda.

Onze pop-up Pannenkoekenloods is open als de stoomtrein dienst heeft van 10:00 tot 17:00. Onze keuken is open van 11:30 tot 15:30

Reserveren?

U kunt met gemak een tafel reserveren via het onderstaand reserveringsformulier. Zodra wij u reservering binnen hebben en wij nog plek hebben sturen wij u een bevestiging. Hebben we geen plek meer, dan bellen wij u even op.

Bereikbaarheid

De Pop Up PannenkoekenLoods is gevestigd op het emplcement van Stoomtrein Goed Borsele. Voor de bereikbaarheid verwijzen wij u door naar onze evenementen pagina, hier treft u een goed omschreven route naar onze loods

Menukaart

Fotoalbum

Reserveer nu een tafeltje!

Wilt u een tafeltje reserveren? Bel ons dan via 0113 - 323015 of reserveer online hieronder