Een unieke locatie op een historische plaats 

Uitspanning de Goederenloods verzorgt graag uw etentje met familie, vrienden of uw zakelijke relaties. Na telefonisch overleg stellen wij een passend menu samen dat kan bestaan uit een 3 tot en met 5 gangen menu of natuurlijk een prachtig buffet.

 

Enkel zin om bij ons te borrelen met uw familie, vrienden of uw zakelijke relaties, ook dat verzorgen wij graag met ons borrelarrangement.

Goes ligt centraal. We zijn gemakkelijk te bereiken voor bezoekers die komen over de A58, dan wel de Zeelandbrug. De Goederenloods ligt bovendien bijzonder gunstig voor bedrijven in De Poel. Op dit centrale ontmoetingspunt kunt u uw relaties treffen tijdens een lunch, diner of buffet. Buffet op locatie, of met onze foodtruck?
Wenst u een catering voor uw evenement of bijeenkomst, dat regelen wij graag voor u! Dit kan een keuze zijn uit bovenstaande arrangementen en zelf in combinatie met onze foodtruck's, tenten, tafels en dranken, kortom totaal catering.  Informeer snel naar de mogelijkheden en neem eens een kijkje bij onze Culi Kever's.