In Uitspanning de Goederenloods kunt u in alle rust uw zakelijke bijeenkomst organiseren. Daarnaast kunt u zich laten inspireren door de oude treinstellen en onze authentieke Goederenloods, hoe lekker is dat! Wij zorgen er voor dat bij aanvang de koffie en thee met wat lekkers klaar staat, zodat iedereen ontspannen kan beginnen met de zakelijke bijeenkomst in Uitspanning de Goederenloods.

Wij verzorgen u zakelijke bijeenkomst op maat of in de vorm van een arrangement. De zaal kan in diverse opstelling worden gezet zoals school, cabaret of theater. Een informele opstelling gemixt met hoge tafels en stoelen is ook mogelijk, hierdoor is uw vergadering, seminar of congres lekker toegankelijk.

Uiteen in kleine groepjes? Ook dat is geen probleem, hiervoor kunt u gebruik maken van onze Balkonzaal op de eerste verdieping. Daarnaast kunt u bij lekker weer uiteengaan op een van onze terrassen met uitzicht over het emplacement van het Stoomtreinmuseum.

Om uw zakelijke bijeenkomst helemaal compleet te maken, kunt u deze aanvullen met een zalige lunch. Deze lunch kan bestaat uit 3 goed gevulde soepen en diverse broodjes. Tussendoor even een energiser? Dan maken we graag een verfrissend hapje zodat uw gasten er weer even tegen aan kunnen. Duurt de vergadering, seminar of congres een hele dag? Dan verzorgen wij graag afsluiten een zalige BBQ of juist een lekker 3 gangen buffet.

Voor uw zakelijke bijeenkomst beschikken wij over diverse hulpmiddelen om u bijeenkomst zo soepel mogelijk te laten verlopen. We beschikken over een microfoon, beamer met scherm, flipover. Verder kunt u geluid afspelen via u laptop, met usb aansluiting via onze boxen.

Dit allemaal zorgt ervoor dat u zakelijke bijeenkomt soepel en professioneel verloopt.

Kijk snel bij onze arrangementen of neem contact met ons op voor het nodige maatwerk om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken!

vergaderarrangement Liever op maat?

Faciliteiten

 • Aantal personen:

  2 - 180
 • Locatie:

  Gelegen nabij centrum Goes
 • Buitenruimte beschikbaar:

  Ja
 • Toegankelijk voor rolstoel:

  Ja
 • Eigen catering mogelijk:

  Nee
 • Live music mogelijk:

  Ja
 • Wifi:

  Ja
 • Audio visuele hulpmiddelen:

  Ja