Uitspanning de Goederenloods verzorgt al 20 jaar lang diverse totaal verzorgde catering in en rondom Zeeland. Begonnen vanuit een garage in Goes en uitgeroeid naar een geweldig catering bedrijf gevestigd in een oude Goederenloods. Deze geweldige loods geeft instant sfeer aan uw evenement en zorgt er voor dat iedereen zicht thuis voelt.

De sleutel tot een goed evenement is goed verzorgd eten, maar ook zeker dat alles snel en goed geregeld is. Op deze pagina treft u diverse suggesties voor uw catering in Zeeland of bij ons in Uitspanning de Goederenloods. Kijk eens naar onze goed gevulde BBQ buffetten! Deze bestaat uit 6 verschillende soorten vlees, twee salades, 3 sauzen en stokbrood met kruidenboter. Natuurlijk kunnen wij deze aanpassen naar uw wensen, wat u wilt. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte, welk u makkelijk aanvraagt via onze contact pagina.

Lunchbuffetten

Hoe lekker is het om tussen de middag een lekker gevulde lunch te nuttigen? Ja heel lekker! Wij werken uitsluitend met verse broodje van bakkerij Den Soete Inval in Goes en beleggen deze met de lekkerste salades, zalm, brie en ga zo maar door. U heeft keuze uit drie verschillende buffetten.

Lunchbuffet de Boemel € 15.75
Een soep met diverse broodjes belegd met drie salades, ham en kaas
Lunchbuffet de Goederenloods € 16.75
Twee soepen met diverse broodjes belegd met drie salades, brie, ham en kaas
Lunchbuffet Ontspoord € 18,95
Drie soepen met diverse broodjes belegd met drie salades, brie, zalm, ham en kaas

Onze lunchbuffetten kunnen worden geserveerd met kannen melk, karnemelk en jus d’orange voor € 8,50 per karaf.

Brunch buffet de luxe

Dit buffet bestaat uit een van onze huisgemaakte soepen & diverse zachte en harde broodjes met uitgebreid beleg. Verder is er voor de viseters onder ons zalm & Hollandse garnalen. Onze . huisgemaakte pesto pasta salade, mooie rundercarpaccio met truffelsaus en rauwkost mag ook niet missen!. Aan frietjes, runderstoof gegaard in La Trappe dubbel en kroketten is ook gedacht. Voor de vitamientjes zetten wij een mooie fruitmand neer en sluiten we af met een aardbei of bosbessenmousse.

€ 29,95p.p

Dinerbuffetten

Voor een mooi dinerbuffet bentu bij ons aan het juiste adres! Wij maken diverse buffetten welk wij hieronder graag toelichten. Indien gewenst kunnen wij deze buffetten ook verzorgen tijdens de lunch.

Koud buffet € 32,50
Op dit zalig buffet treft u een huisgemaakte rundvleessalade met daaromheen gehaktballetjes, asperges in ham, kippen vleugels, veenbessen paté en serranoham. Huisgemaakte zalmsalade met de betere vissoorten zoals Hollandse garnalen, krab, zalm en paling of haring. Een verse rundercarpaccio met truffel mayonaise, rucola, kapertjes, zongedroogde tomaat, pijnboompitjes en oude kaas. Afsluitend een lekkere vruchten kip kerrie salade met vers brood, kruidenboter en tapenade.

Soep & Koud buffet € 36,95
Eerst lekker starten met een keuze uit een drietal soepen met onder andere onze bekende vissoep en daarna los op een koud buffet zoals bovenstaand omschreven!

Warm buffet € 32,50
Een zalig warm buffet waarbij wij 3 hoofdgerechten serveren naar uw keuze. U heeft keuze uit de volgende hoofdgerechten stoof van rundvlees gegaard in La Trappe dubbel, Zeeuws vispotje, Kipsaté in satésaus, Kipfilet in marmelade, Beenham met mosterdsaus, Geitenkaastaartje met tomaat en Ossenhaaspuntjes in sjalotten jus. Heeft u iets dat u echt graag wil eten en staat het niet in het menu? Dan maken wij dit graag voor u klaar, u zegt het maar.

Ons warm buffet wordt geserveerd met frietjes, aardappelgratin, groenten en een frisse salade.

3 gangen buffet € 48,95
Is enkel een warm buffet niet genoeg? Dan kunnen we er natuurlijk een zalig 3 gangen buffet van maken met zalige voorgerechten, mooi bereide hoofdgerechten en een waanzinnig dessert buffet!

Dessert buffet € 11,95
Een compleet zalig dessertbuffet, de perfecte afsluiter van een zalig diner in Uitspanning de Goederenloods! Het buffet bestaat uit allerlei heerlijke nagerechten zoals onze huisgemaakte tiramisu, crème brûlée, aardbeienmousse, ijs, fruit,slagroomsoesjes, mini tompouces, twee soorten bavarois, kortom voor ieder wat wils.

Barbecue buffetten

Lekker ongedwongen barbecueën, zalig is dat! Bij ons kan dit lekker op het terras of juist binnen vanuit de platte wagen, welk naast de Goederenloods is gerangeerd. Het vlees wordt door ons, voor U, bereidt op een barbecue gestookt met briketten en houtskool.

BBQ buffet “op stoom’’ € 28,50
6 verschillende soorten vlees rechtstreeks van onze slager, waaronder worst, hamburger, entrecote, saté met saté saus, steak, kipfilet)

BBQ buffet “op stoom met een hengel’’ € 32.50
6 verschillende soorten vlees, waaronder worst, hamburger, entrecote, saté met saté saus, steak, kipfilet, gamba’s op spies en vispakketjes met zalm en kabeljauw.

Al onze BBQ buffetten worden geserveerd met kipkerrievruchtensalade of een pasta pestosalade ,Afrikaanse aardspelsalade salade, brood met kruidenboter en tapenade en diverse sausjes
~~
Optioneel bij te bestellen zijn;
– Frietjes met mayonaise voor € 1,85 p.p
– Dessertbuffet € 11,95
– Ijscoupe met drie bollen vanille-ijs en slagroom € 5,50


Neem contact met ons op

Faciliteiten

 • Aantal personen:

  2 - 250
 • Locatie:

  Gelegen nabij centrum Goes
 • Buitenruimte beschikbaar:

  Ja
 • Toegankelijk voor rolstoel:

  Ja
 • Eigen catering mogelijk:

  Nee
 • Live music mogelijk:

  Ja
 • Wifi:

  Ja
 • Audio visuele hulpmiddelen:

  Ja