Uitspanning de Goederenloods verzorgt al 17 jaar lang diverse totaal verzorgde catering in en rondom Zeeland. Begonnen vanuit een garage in Goes en uitgeroeid naar een geweldig catering bedrijf gevestigd in een oude Goederenloods. Deze geweldige loods geeft instant sfeer aan uw evenement en zorgt er voor dat iedereen zicht thuis voelt.

Wij leveren graag een totaal verzorgde catering voor bedrijven en particulieren. We verzorgen niet alleen een complete drie gangen buffet, maar ook een goede lunch of een uitgebreid barbecue buffetten. Extra sfeer bij een totaal verzorgde catering? Graag komen wij dan aanrijden met onze foodtruck de Culi Kever en kever kar. Zijn de kevers te groot, dan zorgen wij graag voor een aangeklede buffettafels en eventueel partytenten uw catering te verzorgen.

Standaard verzorgen wij drie concepten met onze Culi Kever, namelijk;

– BBQ Kever
– Mossel Kever
– Pannenkoeken Kever (perfect voor kinderverjaardagen)


Kijk snel op de site van de Culi Kever

De sleutel tot een goed evenement is goed verzorgd eten, maar ook zeker dat alles snel en goed geregeld is. Op deze pagina treft u diverse suggesties voor uw catering in Zeeland of bij ons in Uitspanning de Goederenloods. Kijk eens naar onze goed gevulde BBQ buffetten! Deze bestaat uit 6 verschillende soorten vlees, twee salades, 3 sauzen en stokbrood met kruidenboter. Natuurlijk kunnen wij deze aanpassen naar uw wensen, wat u wilt. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte, welk u makkelijk aanvraagt via onze contact pagina.

Totaal verzorgde catering, is ook echt totaal! Wij komen graag met ons eigen servies, bestek en personeel om het diner, lunch of BBQ zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast nemen wij al het servies vuil mee terug, zodat u niet met de vieze vaat zit.

Catering & restaurant menu neem contact met ons op

Faciliteiten

 • Aantal personen:

  2 - 250
 • Locatie:

  Gelegen nabij centrum Goes
 • Buitenruimte beschikbaar:

  Ja
 • Toegankelijk voor rolstoel:

  Ja
 • Eigen catering mogelijk:

  Nee
 • Live music mogelijk:

  Ja
 • Wifi:

  Ja
 • Audio visuele hulpmiddelen:

  Ja