Uitspanning de Goederenloods, een unieke evenementenlocatie in Goes! Wij staan bekend door de mogelijkheden voor evenementen op maat, waardoor het goed mogelijk is om uw evenement of feest aan het beschikbare budget aan te passen.

Onze evenementenlocatie kan voorzien in evenementen tot 250 gasten, u helpen met de aanvraag bij de gemeente Goes & u in contact brengen met diverse partijen voor de aankleding, tenten, verlichting, muziek en ga zo maar door! Uitspanning de Goederenloods is de evenementenlocatie in Goes! Meerdere evenementen hebben al gebruik gemaakt van evenementenlocatie o.a. FIJN-techno, Delta bier festival, Boogie Wonderland & Wereld lichtjes dag.

Mogen wij u ook noemen in dit rijtje? Neem dan snel contact met ons op! We zullen met u de dag doornemen, adviseren waar nodig is en een heldere offerte uit brengen om uw evenement een succes te maken in onze evenementenlocatie!

Samen met u en uw gasten maken wij een evenement waar mooie herinneringen zullen worden gemaakt!

Evenement op locatie

Ook hier kunnen wij in voorzien! Wij kunnen u in contact brengen met diverse partijen voor de aankleding, tenten, verlichting, muziek en ga zo maar door! Graag verzorgen wij natuurlijk met onze foodtruck ”Culi Kever” de volledige catering! Dit kan zijn drankjes, hapjes of diverse buffetten, kijk snel eens naar ons menu op onze catering pagina

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid is zeer belangrijk voor uw evenement. Uitspanning de Goederenloods licht op een steenworpafstand van het NS en busstation Goes, hierdoor is de Goederenloods met openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Per openbaar vervoer naar Uitspanning de Goederenloods:

NS-station Goes: Perron verlaten via trap, dan linksaf de trap op. Daarna loop u naar de rotonde en deze neemt u rechtsaf richting de Jumbo Foodmarkt, richting het spoor. Daarna loopt u langs het spoor (Van Doornestraat, richting Jumbo foodmarkt). Het tweede hek aan je rechterzijde is ingang C van de stoomtrein.
Totale afstand ca. 500 meter.

Met de auto naar Uitspanning de Goederenloods
Gasten die met de auto komen kunnen de loods ook zeer goed bereiken. Vanuit Vlissingen en omstreken volgt u de A58 naar Goes. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt De Poel om de borden A256 richting Goes/Zierikzee te volgen. Neem afslag Goes/ Zeeland hallen en vervolgens de rotonde driekwart naar de Anthony Fokkerstraat. De rotonde neemt rechtdoor en blijft op de Anthony Fokkerstraat. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts bij de Mercedes garage en blijft u recht doorrijden totdat u bij de bocht rechts het parkeerterrein op kan via de Stephensonweg. Daarna loopt u van de parkeerplaats het stoomtreinmuseum op.

Vanuit Bergen op Zoom gaat u via de A 58 naar Goes. Volg de Linkerrijstrook bij het knooppunt De Poel om de borden A256 richting Goes/Zierikzee te volgen. Neem afslag Goes-Zuid/ Zeeland hallen en vervolgens de rotonde driekwart naar de Anthony Fokkerstraat. De rotonde neemt rechtdoor en blijft op de Anthony Fokkerstraat. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts bij de Mercedes garage en blijft u recht doorrijden totdat u bij de bocht rechts het parkeerterrein op kan via de Stephensonweg. Daarna loopt u van de parkeerplaats het stoomtreinmuseum op.

Vanuit Zierikzee gaat u richting de Zeelandbrug en blijft u de N256 volgen die uiteindelijk overgaat in de A 256. Neem afrit Goes-Zuid/ Zeeland hallen vanaf de A256. Ga met de bocht mee over de snelweg en richting de rotonde, deze gaat u recht door. De volgende rotonde neemt ok rechtdoor en blijft op de Anthony Fokkerstraat. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts bij de Mercedes garage en blijft u recht doorrijden totdat u bij de bocht rechts het parkeerterrein op kan via de Stephensonweg. Daarna loopt u van de parkeerplaats het stoomtreinmuseum op.

Op het parkeertrein hebben we plek voor 120 auto’s. Met deze instructie bereikt iedereen op een makkelijke manier onze evenementenlocatie.

Uitspanning de Goederenloods is zichtbaar vanaf de parkeerplaats.

Faciliteiten

 • Aantal personen:

  2 - 250
 • Locatie:

  Gelegen nabij centrum Goes
 • Buitenruimte beschikbaar:

  Ja
 • Toegankelijk voor rolstoel:

  Ja
 • Eigen catering mogelijk:

  Nee
 • Live music mogelijk:

  Ja
 • Wifi:

  Ja
 • Audio visuele hulpmiddelen:

  Ja