Dinerspel

Nieuw in Uitspanning de Goederenloods, dinerspel!

Dinerspel is een interactief diner met een geweldige activiteit dat u kan doen met vrienden of collega’s! Per juli 2020 zijn wij een samenwerking aangegaan met Uitjes Bazen, een organisatie die diverse spellen organiseert op diverse locaties.

Tijdens het dinerspel ga je een bom ontmantelen tijdens een heuse VR Escape room, of juist een moord oplossen tijdens het moorddiner! Het kan allemaal tijdens zo’n geweldige dinerspel in Uitspanning de Goederenloods! Uitjes Bazen zal een geweldig spel naar keuze neerzetten en wij verzorgen de drankjes en het diner! Voor diner kunt u kiezen uit diverse gerechten, van een lekker hoofdgerecht tot een 3 gangen buffet!

We hebben keuze uit de volgende dinerspellen

Quiz show deluxe 2.0!
Een quiz show die verdergaat dan alleen maar vragen! Een geheel aangeklede quiz met 2 presentatoren, 8 verschillende rondes, aankleding, een jury, een dj, een mega geluid set, een paar grappen en 2 microfoons. Jullie zullen de avond feestend doorkomen terwijl de lachspieren meerdere keren worden getest!
lees meer

Moorddiner
Een lekker hapje eten, dat had u gedacht! Jullie nemen net plaats aan tafel, maar nu blijkt dat er een ernstige misdrijf is gepleegd, een moord! Aan jullie de taak om deze moord op te lossen!
lees meer

Out of the box
Een grote box die opslot zit, recht voor jullie neus… Krijgen jullie het voor elkaar om in groepjes van 4 tot 10 personen out of the box te raken? Via diverse ingenieuze games en prachtige verhalen moeten jullie achter de oplossing komen om out of the box te raken.
lees meer

The virtual bomb/ VR escape room
Een echt teambuiling spel! In groepen van 5 team proberen om een bom te ontmantelen! Een van de teamleden zet de VR bril op en komt in een totaal andere ruimte met enkel een oud bureau met daarop een BOM!
lees meer

Ik hou van Holland Quize
Zijn jullie ook zo gek op Holland? Dan hebben we nu een echte gek op holland quize waarbij alle teams worden uitgedost met diverse feestelijke atributen in Hollandse kleuren! fragmentrondes, rijtjes raden, roddelen, geen ja geen nee geen euh, raad een lied en het verjaardagspel zijn een kleine greep van de rondes die we jullie uit kunnen laten voeren.
lees meer

Dinerspel is een geweldige activiteit voor een teambuilding uitje of juist een vrijgezelle feest! Gezellig met een groep tijdens een verjaardag en afsluiten met een knal feest? Dat kan ook, informeer snel naar de mogelijkheden en neem contact met ons op!