Jullie bruiloft, dat is de mooiste dag van jullie leven en een prachtige herinnering! Wij maken graag mooie herinneringen met onze gasten en zetten ons hier dan ook 100% voor in.

Uitspanning de Goederenloods is een geweldige officiële trouwlocatie in de gemeente Goes op een unieke plek. De Goederenloods is gelegen op het emplacement van het Stoomtreinmuseum Goes – Borssele. Omdat wij een officiële trouwlocatie zijn, is het dus bij ons mogelijk om het Ja woord tegen elkaar te zeggen in de Goederenloods! Natuurlijk is onze trouwlocatie ook zeer geschikt voor een receptie en trouwfeest te houden.

Een bruiloft vraagt om een perfecte organisatie, er moet namelijk veel geregeld worden voor zo’n mooie dag. Bij Uitspanning de Goederenloods zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. We maken er een prachtige, romantische en memorabele dag van! Wij hebben complete bruiloft arrangementen of maken uw bruiloft op maat, passend bij u en uw gasten en binnen uw budget.

Wij kunnen voor u verzorgen de complete catering, het bemiddelen van muziek en/of entertainment, regelen van de trouwauto, fotograaf, bloemist, bruidstaart en ga zo maar door! Op een onvergetelijk trouwfeest kunt u rekenen bij Uitspanning de Goederenloods, de trouwlocatie in de gemeente Goes!

In onze trouwbrochure treft u alles wat mogelijk is bij ons om uw bruiloft tot een geweldige dag te maken. We verzorgen natuurlijk graag de volledige bruiloft, echter hebben we ook opties voor enkel diner, receptie of de feestavond.

Graag nodig ik u uit voor een kopje koffie of thee, dan spreken we u bruiloft door en kan u gelijk onze mooie trouwlocatie zien! Neem snel contact met ons op. 

Herinneringen maken, samen met u en uw gasten, daar zijn wij goed in bij Uitspanning de Goederenloods in Goes!

Bruiloft arrangementen Neem snel contact met ons op

Faciliteiten

 • Aantal personen:

  10 - 250
 • Locatie:

  Gelegen nabij centrum Goes
 • Buitenruimte beschikbaar:

  Ja
 • Toegankelijk voor rolstoel:

  Ja
 • Eigen catering mogelijk:

  Nee
 • Live music mogelijk:

  Ja
 • Wifi:

  Ja
 • Audio visuele hulpmiddelen:

  Ja