Wat wij doen

Alles geregeld voor uw evenement!

Uitspanning de Goederenloods helpt u graag bij het verzorgen van uw bijeenkomst met familie, vrienden of uw relaties. Of het nou een zakelijke vergadering is met audiovisuele hulpmiddelen, of juist een knalfeest, wij zorgen ervoor dat uw bijeenkomst een groot succes wordt!
Wenst u de bijeenkomst elders te organiseren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag met onze foodtrucks aanrijden om bij u te komen cateren. Daarnaast hebben wij diverse tenten, tapinstallaties om uw partij helemaal compleet te maken. Na overleg ontvangt u van ons een passende offerte die voldoet aan uw wensen.

Bruiloft

Uitspanning de Goederenloods is een geweldige trouwlocatie in de gemeente Goes! Het is bij ons mogelijk om het Ja woord tegen elkaar te zeggen, of juist de receptie en feest te houden.

Lees meerReserveer direct

Totaal verzorgde Catering

Alle catering in Uitspanning de Goederenloods wordt door onzelf verzorgt. Catering op locatie? Geen probleem, dat verzorgen we ook graag voor u. Bekijk snel ons menu.

Lees meerReserveer direct

Evenementenlocatie

Uitspanning de Goederenloods, een unieke evenementenlocatie in Goes! Wij staan bekend door de mogelijkheden voor evenementen op maat, waardoor het goed mogelijk is om uw evenement of feest aan het beschikbare budget aan te passen. Onze evenementenlocatie kan voorzien in evenementen tot 250 gasten, u helpen met de aanvraag bij de gemeente Goes & u […]

Lees meerReserveer direct

Zakelijke bijeenkomst

In Uitspanning de Goederenloods kunt u in alle rust uw zakelijke bijeenkomst organiseren. Daarnaast kunt u zich laten inspireren door de oude treinstellen en onze authentieke Goederenloods, hoe lekker is dat! Wij zorgen er voor dat bij aanvang de koffie en thee met wat lekkers klaar staat, zodat iedereen ontspannen kan beginnen met de zakelijke […]

Lees meerReserveer direct

Foodtrucks

Feest bij u thuis? Geen probleem! Graag komen wij aanrijden met onze foodtruck ‘’Culi Kever’’ om het feest extra sfeer te geven en uw gasten lekker te verwennen in streetfood style. We voeren 3 thema concepten met onze foodtruck, namelijk de BBQ Kever, Pannenkoeken Kever en Mossel Kever! Lees hier snel meer over op de website van de Culi Kever. Daarnaast hebben wij diverse tenten, tapinstallaties om uw partij helemaal compleet te maken, hierdoor kunnen uw hele evenement organiseren!

Lees meerDirect boeken