Catering Zeeland

Uitspanning de Goederenloods catering Zeeland verzorgt diverse soorten catering in Zeeland voor ieders budget!

Reserveer nu!

Catering Zeeland, snel en goed geregeld!

Uitspanning de Goederenloods catering Zeeland verzorgt diverse soorten catering voor ieders budget! Graag komen wij aanrijden met onze VW pick-up kever & kar om voor u een complete foodtruck-style catering in Zeeland te verzorgen of juist op onze eigen locatie, Uitspanning de Goederenloods.

Wij verzorgen graag diverse soorten catering voor bedrijven en particulieren. Van een goed verzorgde lunch tot een uitgebreid barbecue buffet met diverse salades, brood en smeersels. Zijn de kevers te groot voor bij uw huis of bedrijf? Dan komen wij graag met onze aangeklede buffettafels en partytenten uw catering in Zeeland te verzorgen.

De sleutel tot een goed evenement is goed verzorgd eten, maar ook zeker dat alles snel en goed geregeld is. op onze website bij lunch, diner en buffet treft u diverse suggesties voor uw catering in Zeeland. Natuurlijk kunnen wij deze aanpassen naar uw wensen, wat u wilt. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte volledig aangepast naar uw wensen.

De Goederenloods regelt alles voor uw catering in Zeeland

Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u en uw gasten tevreden het feest verlaten. Bovendien zult u ook ervaren dat vanaf de aanvraag tot het uitvoeren alles soepel gepland zal zijn.

U ontvangt van ons een heldere offerte waar al uw wensen instaan omschreven, zodat dit voor beide partijen duidelijk is. Daarnaast zullen wij alles ruim van te voren opzetten, zodat alles ook echt op tijd klaarstaat voor het ontvangst van uw gasten. Ook mag u van ons verwachten dat wij vanaf het begin tot het eind bij uw evenement betrokken zijn. Als extra service nemen wij tijdens het verzorgen van een catering met plezier ons eigen servies mee, zo zit u niet met de vieze vaat!

Klinkt dit allemaal goed? Reserveer dan snel een verdraaid aantrekkelijke catering, dan komen wij snel aanrijden bij u in en rondom Zeeland.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina

Reserveer uw catering in Zeeland

Wilt u uw catering professioneel geregeld hebben? Bel ons dan via 0113 - 323015 of laat hieronder een berichtje achter