Bijeenkomsten @ de Goederenloods

Bijeenkomst in Uitspanning de Goederenloods
 

Uitspanning de Goederenloods helpt u graag bij het verzorgen van uw bijeenkomst met familie, vrienden of uw relaties. Of het nou een zakelijke vergadering is met audiovisuele hulpmiddelen, of juist een knalfeest, wij zorgen ervoor dat uw bijeenkomst een  groot succes wordt! 

 

Wenst u de bijeenkomst elders te organiseren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag met onze foodtrucks aanrijden om bij u te komen cateren. Daarnaast hebben wij diverse tenten, tapinstallaties om uw partij helemaal compleet te maken. Na overleg ontvangt u van ons een passende offerte die voldoet aan uw wensen.

Goes ligt centraal op het schiereiland Zuid-Beveland.
 

We zijn gemakkelijk te bereiken voor bezoekers die komen over de A58, dan wel de Zeelandbrug. De Goederenloods heeft een ruime gratis parkeerplaats en ligt bovendien bijzonder gunstig voor bedrijven in De Poel. Op dit centrale ontmoetingspunt kunt u uw familie, vrienden of relaties treffen tijdens de bijeenkomst voor een lunch, diner of buffet.


Enkel zin om bij ons te borrelen met uw familie, vrienden of uw zakelijke relaties, ook dat verzorgen wij graag bij ons in de Goederenloods of op locatie met onze foodtrucks.